El Gremi Llibreters presenta Liberdrac, un portal de venda del llibres digitals.

Librerdrac arrenca amb una oferta de 11.500 títols, entre els quals 2.000 seran en català.
Redacció

Liberdrac oferirà  una àmplia oferta de títols en català i castellà i, properament, també en anglès, tant de fons com les últimes novetats.

Es tracta tal i con han assegurat els creadors de Liberdrac, d’una experiència col·laborativa, inèdita a l’Estat i en el sector, impulsada pel Gremi de Llibreters de Catalunya per a posicionar-se en el negoci digital del llibre.

La gestió serà compartida amb les quaranta llibreries que engeguen el projecte que intentaran aporta sinèrgies com ara l’optimització de costos i la millora de l’eficiència del servei.

El president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura ha destacat que Liberdrac és “una aposta estratègica per a obrir una finestra als nous models de lectura.

L’aposta estratègica que és Liberdrac es completa amb un e-reader de tecnologia d’última  generació, que el públic trobarà a la seva llibreria.
Liberdrac pren el compromís d’actualitzar  contínuament tant l’e-reader com les seves prestacions. Dispositiu tàctil, diccionaris en català,  nanglès i castellà, cerca dins el text, connexió wi-fi.