El cant del cucut de JK Rowling en català el 14 de novembre

Proa publicarà la novel·la que Rowling va escriure sota pseudònim.

jkrowlingJ K Rowling va publicar la novel·la el mes d’abril d’aquest any sota el pseudònim de Robert Galbraith.
El diari The Telegragh va ser qui finalment va revelar  el nom real de la novel·la El cant del cucut a principis de juliol.
La novel·la que havia venut  uns 1.500 exemplars, va liderar les llistes d’Amazon un cop es va saber la notícia i la identitat real de l’autora.

Ara l’editorial Proa ha anunciat que publicarà la novel·la en català el 14 de novembre.

La novel·la, de gènere negre està  protagonitzada pel detectiu Cormoran Strike i la seva assistent, Robin Ellacott i segons el comunicat de l’editorial catalana,  la novel·la narra la història d’una jove model amb problemes emocionals que cau des del seu balcó de Mayfair en plena nit. El cos sense vida de la model és trobat al carrer nevat del famós barri londinenc. Tothom assumeix que ha estat un suïcidi, excepte el seu germà, que contracta els serveis de l’investigador privat Cormoran Strike perquè s’encarregui del cas.
Veterà de guerra amb seqüeles físiques i psicològiques, la vida d’Strike és un desastre. L’encàrrec li dóna un cert respir econòmic, però com més aprofundeix en el món complex de la model, més tèrbol sembla tot i més s’acosta, el detectiu, a un gran perill.

El cant del cucut  és la segona novel·la per a adults de Rowling després de la publicació de ‘La vacant imprevista’ (Empúries/Salamandra).

 cucut rowling