El 19 de desembre J K Rowling publicarà ‘Una vacant imprevista’.

Serà la primera novel·la per a adults de l’autora de Harry Potter.

Una vacant imprevista és la primera novel·la publicada per J K Rowling després de la publicació de les set novel·les de Harry Potter.
Empúries i Salamandra publicaran la  novel·la  en català i castellà el 19 de desembre.

L’editorial Empúries ha informat que la tirada en català serà de 30.000 exemplars i que el mateix dia es publicarà l’edició catalana en ‘ebook’ i Salamandra ha anunciat que aquesta novel·la sortirà a la venda de manera simultània a Espanya i Amèrica Llatina amb una tirada de 300.000 exemplars, i el mateix dia llançarà la versió digital.

Després de vendre més de 450 milions d’exemplars a tot el món de les aventures de Harry Potter, J K Rowling explora amb la nova novel·la nous camins i també nous lectors.

[pullquote]‘Una vacant imprevista’, que es traduirà a 43 idiomes a tot el món i va ser publicada en anglès el 27 de setembre. De moment ja s’ha convertit  en un ‘best-seller’ al Regne Unit, els Estats Units, Nova Zelanda, Irlanda i Austràlia amb xifres que superen el  milió d’exemplars.[/pullquote]

La novel·la respira  “humor negre”  i arrenca amb la mort de manera inesperada de Barry Fairweather , en un idíl·lic poble anglès anomenat Pagford on no tot és el que sembla.
Les tensions sorgeixen quan, amb la mort inesperada de Barry Fairweather, queda vacant una plaça al poble i es produeix un frau electoral que destapa passions, duplicitats i revelacions inesperades.

1 COMENTARI

Comments are closed.