Penguin Random House publica en català i castellà ‘Mister’ el nou lliurament de l’autora de ‘Cinquanta ombres de Grey’.

E. L. James abandona la seva zona de confort al voltant de la sèrie protagonitzada per Grey i Anastasia. Ara l’autora de Cinquanta ombres de Grey’ torna amb una novel·la ambientada l’any 2019 a Londres, Cornualles i Europa de l’Est per narrar la història d’un aristocràtic britànic anomenat MaximTrevelyan i d’una dona enigmàtica de la qual s’enamora, Alessia Demachi.

Per l’autora la nova protagonista  “És una Ventafocs del segle XXI”, i descriu la novel·la com “una muntanya russa de perill i desig que deixa al lector sense alè fins a l’última pàgina”.

Maxim Trevelyan sempre ha gaudit d’una vida fàcil. Gràcies al seu innegable atractiu, el seu entorn aristocràtic i la seva riquesa, mai ha hagut de treballar i poques vegades dorm només. De sobte tot canvia quan la tragèdia esclata i Maxim hereta el títol nobiliari, la fortuna i les propietats familiars, però també moltes responsabilitats que haurà d’afrontar i per a les quals no se sent del tot preparat.

A Maxim li desperta interès una enigmàtica jove que acaba d’arribar a Anglaterra, sense més equipatge que un perillós i turbulent passat.

‘Mister’ ha aconseguit el número 1 de la llista de més venuts de The New York Times als Estats Units, així com a Regne Unit (Bookseller) i Alemanya (Der Spiegel). També es troba en les primeres posicions d’Amazon.com i a Itàlia. Només a Regne Unit es van vendre més de 60.000 exemplars en la primera setmana.
Aquesta és la primera novel·la de E. L. James després del fenomen editorial que ha suposat la sèrie ‘Cinquanta ombres’.

Les cinc novel·les han estat traduïdes a 48 idiomes i han venut més de 150 milions d’exemplars, dels quals més de 8 milions s’han venut a Espanya i Llatinoamèrica en paper i en digital.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here