NBCUniversal i Heyday produiran una sèrie basada en la novel·la

L’estudi de Hollywood NBCUniversal ha adquirit els drets audiovisuals de l’última novel·la de Dolores Redondo, “La cara nord del cor”, perquè Heyday Films (que és partde NBCUniversal International Studios  l’adapti en format sèrie.

David Heyman i Tom Winchester, fundador i president de Heyday Television respectivament, seran els responsables de l’adaptació.

L’escriptora ha manifestat la seva satisfacció davant la magnitud del projecte: “El present i el futur que m’han plantejat des de Hollywood em permet somiar en gran. Sempre he estat conscient de les dificultats tècniques que significava adaptar La cara nord del cor, per desenvolupar-se en un escenari real com Nova Orleans i una catàstrofe com la de l’huracà Katrina. Em tranquil·litza enormement que la meva novel·la estigui en mans de Heyday i NBCUniversal, per a mi els millors en el món i amb capacitat demostrada per a aconseguir una gran obra a nivell de producció i d’efectes especials. I sobretot estic molt feliç de tenir la seguretat que als productors involucrats en el projecte els mou el mateix afecte i respecte per la bona gent de Nova Orleans que els que em van moure a mi en escriure la novel·la»”

Les tres novel·les de la Trilogia del Baztán (El guardià invisible, Llegat en els ossos i Ofrena a la tempesta) ja van ser adaptades al cinema i disponibles  a  Netflix.

Amb ‘La cara nord del cor’, Dolores Redondo tornava l’any 2019 als orígens del personatge d’Amaia Salazar amb una història ambientada a l’agost del 2005, molt abans dels crims que van commocionar la vall de Baztan, una jove Amaia Salazar de vint-i-cinc anys, subinspectora de la Policia Foral, participa en un curs d’intercanvi per a policies de l’Europol a l’Acadèmia de l’FBI als Estats Units, que imparteix Aloisius Dupree, cap de la unitat d’investigació.

Una de les proves consisteix a estudiar un cas real d’un assassí en sèrie, a qui anomenen «el Compositor», que sempre actua mentre es produeixen grans desastres naturals atacant famílies senceres i amb una posada en escena gairebé litúrgica. L’Amaia es convertirà inesperadament en part de l’equip d’investigació, que els durà fins a Nova Orleans just abans del pitjor huracà de la història d’aquesta ciutat, per mirar d’avançar-se a l’assassí…
Però una trucada de la seva tia Engrasi des d’Elizondo despertarà en l’Amaia antics fantasmes de la infantesa que ho poden canviar tot, exposant-la novament a la cara nord del cor.

Des de l’any 2013, Dolores Redondo s’ha convertit en un fenomen literari que ha aconseguit més de 100.000 exemplars venuts en català i uns 2 milions en castellà a l’Estat espanyol i traduïda a 36 llengües.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here