Suïcidis, S.A de Mariló Álvarez Sanchis, i Fets Caldo de Pere Figueres i Vigara reben ex aequo el Premi Memorial Agustí Vehí Vila de Tiana

En el marc del Festival de Novel·la Negra s’ha lliurat el  Premi Memorial Agustí Vehí que per primera vegada en les seves nou edicions el jurat ha decidit premiar ex aequo a les obres titulades Suïcidis, S.A., de Mariló Álvarez Sanchis, i Fets caldo, de Pere Figueras i Vigara.

De les dues novel·les guanyadores l’organització destaca que són molt diferents i mostren l’àmplia gamma de possibilitats del gènere negre actual. Suïcides, S.A de Mariló Álvarez és una novel·la amb tocs futuristes que tracta un tema molt important en la societat d’avui, les malalties mentals i els suïcidis.  Mariló Álvarez  és autora de literatura juvenil, centrant-se en les històries de ciència ficció i terror com A la ciutat no es veuen les estrelles i les novel·les La primera onada i La taxidermista d’emocions.

Per la seva banda “Fets caldo” de Pere Figueres  és una  comèdia coral i molt negra, amb diàlegs sorneguers i divertits i uns personatges hilarants.

Enguany s’han rebut 44 originals al premi dedicat a la novel·la negra en català.