Màrius Serra, Aniol Rafel, Martí Gironell, Alba Donati, Alba Puig, Leonardo Padura, Maria Carme Roca, Miquel Pairolí, Eva Baltasar, Anna Guitart, Josep Maria Espinàs, Josep Piera….

DESCARREGA’T LA REVISTA

Ara fa deu anys, Edicions del Periscopi publicava el primer títol i una dècada després han esdevingut una editorial de referència gràcies a la bona feina i la qualitat de les obres publicades. A L’Illa dels Llibres entrevistem a l’editor Aniol Rafel per fer balanç d’aquests deu anys. No ens oblidem de Pilarín Bayés i les 350 publicacions de la col·lecció “Petites històries” de l’Editorial Mediterrània.
Amb Màrius Serra ens endinsarem en la vida del pintor Palau Ferré i amb l’escriptora italiana Alba Donati descobrirem que res és impossible i que podem aconseguir fer realitat els nostres somnis.

Recordarem a Josep Maria Espinàs i Maria Carme Roca visita aquest mes El Diván de L’Illa dels Llibres per oferir-nos les seves confessions literàries.

Martí Gironell ens recomana la lectura de “Cera” de Miquel Pairolí i nes fem ressó dels premis Pepe Carvalho i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes que han rebut Leonardo Padura i Josep Piera respectivament.

JORDI MILIAN
Director de L’Illa dels Llibres

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here