Albert Sánchez Piñol, David Grossman, Marc Artigau, Joan Margarit, Martí Gironell, Salvador Macip, Xulio R. Trigo, Edgar Allan Poe i Mònica Batet protagonistes de la primera revista digital.

DESCARREGA’T LA REVISTA

Després de la publicació del número zero de la revista literària de L’illa dels Llibres us presentem el primer número on descobrirem les estructures elementals de la narrativa de la mà d’Albert Sánchez Piñol, on també retrem un homenatge al gran poeta Joan Margarit.

A partir d’ara comptarem amb la col·laboració de l’escriptor i fotògraf Xulio R. Trigo amb l’espai “L’escriptura del retrat” on unirem dues de les seves grans passions. També donem veu a nous segells editorials com Nits blanques de Mònica Batet.

Descobrirem el món subterrani amb Martí Gironell i el seu primer àlbum il·lustrat “Un talp al meu jardí” i analitzarem les lliçons de la pandèmia de la Covid-19 amb el científic i escriptor Salvador Macip.

No ens oblidem del dolor i la literatura amb l’etern candidat al premi Nobel, David Grossman i amb Marc Artigau explorarem sobre el dret a fugir i la capacitat de reconstruir-nos.

Jordi Milian
Director de L’Illa dels LLibres

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here