Ediciones Península publica el llibre ‘7 días en Entebbe’ de Saul David que narra els fets que van succeir el 27 de juny de 1976, quan un avió procedent de Tel Aviv és segrestat.

Els terroristes demanen l’alliberament dels presos palestins a Israel, amb l’amenaça d’assassinar als passatgers de l’avió, convertits en ostatges. L’avió va aterrar a Entebbe, Uganda, on va tenir lloc una de les operacions de rescat més impactants de la història recent.

Un grup de les Forces Especials d’Israel aterren en plena foscor en una pista de l’aeroport de Entebbe, en la Uganda del sanguinari dictador Idi Amin. El grup especial té només tres minuts per burlar un cordó de paracaigudistes ugandesos d’elit, assaltar la terminal de l’aeroport i alliberar a més de cent ostatges israelians, francesos i nord-americans.

Saul David documenta al llibre 7 días en Entebbe’ l’operació gràcies als documents classificats en arxius emplaçats en quatre països i entrevistes amb participants clau en l’operació, inclosos soldats i polítics israelians, ostatges, un membre del Govern de Kènia i un antic terrorista.

La versió cinematogràfica està dirigida per José Padilha i interpretada per Daniel Brühl, Rosamund Pike, Eddie Marsan, Nonso Anozie i Ben Schnetzer.