La pel·lícula protagonitzada per Tom Hanks s’estrena el 14 d’octubre

inferno-film-tom-hanks-locandinaEl personatge de Robert Langdon torna al cinema de la mà del director Ron Howard que dirigeix ‘Inferno’, la tercera adaptació de les novel·les de Dan Brown després d”El codigo Da Vinci’ ‘i ‘Ángeles i demonios’.

Tom Hanks repeteix interpretant el paper de Robert Langdon, el catedràtic de Simbologia de Harvard, qui en aquesta ocasió es veu arrossegat a un món terrorífic al voltant d’una de les obres mestres de la literatura més imperibles i misterioses de la història: l’Infern de Dante.

Langdon es desperta sense recordar res en un hospital de Florència i gràcies a l’ajut de la doctora Sienna Brooks (Felicity Jones), recuperarà la memòria i haurà d’evitar la propagació d’un virus que amenaça la població del planeta terra..

‘Inferno’ és la sisena novel·la de Dan Brown i la quarta de la sèrie protagonitzada per Robert Langdon.
Les adaptacions d’ ‘El codi Da Vinci’ i ‘Àngels i Dimonis’ han recaptat uns 1.240 milions de dòlars a escala mundial.  ‘Inferno’ arriba al cinema molt abans que l’anterior novel·la de la sèrie ‘El símbol perdut’.

Dan Brown és autor de les novel·les ‘El símbol perdu’t (Empúries/Planeta, 2009) i ‘El codi Da Vinci’ (Empúries/Umbriel 2004), la novel·la més venuda de tots els temps (81 milions d’exemplars), que ha estat traduïda a 51 llengües i és un dels deu llibres més llegits al món. Dan Brown també és autor (‘Fortalesa Digital’, ‘El gran engany’ i ‘Àngels i dimonis’ (Empúries /Umbriel)

Felicity Jones, Ben Foster, Irrfan Khan i Omar Sy completen el repartiment de la pel·lícula ‘Inferno’.

Origin’, la nova novel·la de Dan Brown es publicarà l’any vinent

Copyright: Claudio Sforza
Copyright: Claudio Sforza

Columna i Planeta han confirmat la publicació el 26 de setembre de 2017 de la nova novel·la de l’autor d’El codi Da Vinci’.
Protagonitzada per Robert Langdon, el famós expert en simbologia de Harvard, i seguint l’estela que el va convertir en un dels autors més venuts a tot el món, Dan Brown torna a combinar a Origin ciència, religió, enigmes, història, art i arquitectura.
En aquesta ocasió, segons ha avançat les editorials  Robert Langdon haurà d’enfrontar-se a una perillosa cruïlla que el portarà al sorprenent descobriment de la resposta a alguna de les grans preguntes de la humanitat.
El llançament serà simultani en català (Columna Edicions), castellà (Planeta per Espanya i Llatinoamèrica), Regne Unit, Estats Units i Canadà.