Comprometeu-vos! Torna Stéphane Hessel.

L’escriptor Stéphane Hessel,torna amb un nou llibre. Després de la publicació d’Indigneu-vos (Columna/Destino) ara  ens arriba ‘Comprometeu-vos!’.

Després d’inspirar al moviments dels indignats amb el seu al·legat ara advoca ocasió per la mobilització com a mitjà per aconseguir, no el millor dels mons, sinó un món viable.
Per aconseguir passar de la reflexió al compromís pràctic, l’escriptor francès aconsella allunyar-se del pensament productivista basat en el “cada vegada més” i acostar-se a un enriquiment cultural, espiritual i ètic.
També critica les desigualtats socials, la juxtaposició de l’extrema riquesa i l’extrema pobresa, la falta de control del sistema econòmic, l’augment de la distància entre els països rics i els del tercer món i la injustícia social.
Hessel ha escrit aquest llibre arran d’una conversa amb l’escriptor i activista social Gilles Vander-pooten. D’Indigneu-vos!, s’han venut 25.000 exemplars en català i 450.000 en castellà.

Hessel als seus 93 anys és l’unic redactor que queda en vida de la Declaració Universal dels Drets Humans Va ser membre de la resistència francesa que s’uní al general De Gaulle, va partir l’horror dels camps de concentració.

1 COMENTARI

Comments are closed.