L’expresident nord-americà ha escrit la novel·la a quatre mans amb l’autor de bestsellers James Patterson

La novel·la estarà disponible a prtir del 6 d ejuny i barreja ingredients d’intriga i suspens i sobretot explora el que succeeix entre bastidors a les més altres esferes de poder i per aquest motiu Bill Clinton ha participat en l’escriptura de la novel·la.

El president ha desaparegut, és la primera novel·la de Clinton, el lector coneixerà descobrirà detalls inèdits del Despatx Oval.

Per l’ex-president dels Estats Units, Bill Clinton “Treballar en un llibre sobre un president de torn, aprofitant-me del que conec del treball i la vida a la Casa Blanca i com funciona Washington, ha estat molt divertit”. James Patterson asegura que ‘Jo explico històries, i els coneixements del president Clinton ens ha ajudat a explicar una molt interessant’ i assegura que els lectors de la novel·la ‘es veuran atrets pel suspens, per descomptat, però també podran veure de primera mà el que és ser president”.

Showtime, creadors d’èxits com Homeland o Twin Peaks, portarà el llibre a la pantalla en format sèrie, amb previsió de diverses temporades.