L’escriptora catalana rep un nou premi en reconeixement a la seva trajectòria en la literatura infantil i juvenil

L’Ajuntament de Alcalá de Henares otorga el Premi Cervantes Chico que reconeix la trajectòria d’un  autor de literatura infantil i juvenil.

Enguany l’autora guanyadora del premi ha estat Care Santos “motivat per la seva àmplia i reeixida trajectòria literària en el món infantil i juvenil. És una autora molt llegida entre nens i joves i les vendes dels seus llibres així ho demostren” segons ha destacat el jurat del guardó literari presidit per l’alcalde d’Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios.

El Jurat del Premi Cervantes Chico 2020 destaca de la seva obra l’originalitat de les seves temàtiques, el tractament dels personatges i la cuidada arquitectura en l’estructura dels seus relats.

El Premio Cervantes Chico l’han rebut destacats autors com Gloria Fuertes, Martín Casariego (1998), Elvira Lindo, Santiago García-Clairac, Laura Gallego , Jordi Sierra i Fabra, Blue Jeans i Maite Carranza.

Care Santos compta amb una extensa obra  fruit dels  vint-i-cinc anys com a escriptora. Ha rebut importants guardons com el Premi Nadal, Premi Ramón Llull, el Premi Edebé,  el Premio Ateneo Joven  de Sevilla, el Premi Gran Angular i  el Premi L’Illa dels Llibres entre d’altres premis literaris.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here