‘Temps de neu i olor d’ametlles’ (Amsterdam Llibres /Maeva) ofereix un relat breu i tres contes inèdits.

lackberg-maeva-682x1024

Camilla Lackberg ha consolidat una carrera com a escriptora de novel·la amb la sèrie protagonitzada per Ericka Falck i Patrik Hedström ambientades a la població sueca de Fjällbacka.  Läckberg ha venut milions d’exemplars de les seves novel·les i ha estat publicada en 55 països i a 38 llengües.

La princesa de gel, Les filles del fred, Empremtes que mai s’esborren, Crim en directe, L’ombra de la sirena, Els vigilants del far, La mirada dels àngels i El domador de lleons, totes són els títols que s’han publicat en català i castella per Amsterdam llibres i Maeva respectivament.

2041_tempesta-de-neuAra es publica ‘Temps de neu i olor d’ametlles’ una novetat que agradarà sobretot als seguidors de Läckberg perquè inclou un relat curt i tres contes ‘Somiant l’Elisabeth’, ‘El Cafè de les Vídues’ i ‘Una mort elegant’.

En el prefaci de ‘Temps de neu i olor d’ametlles’, Camilla Läckberg assegura que ‘va nèixer amb un somni. El somni de ser novel·lista, poder escriure llibres’.

Läckberg assenyala que el somni s’ha convertit en realitat ‘ puc viure de la meva feina, que alhora és la meva gran passió, he pout veure món, he conegut persones meravelloses, he treballat amb grans talents. Però, per damunt de tot, em sento molt agraïda per l’estimació i la resposta que he rebut dels meus lectors al llarg d’aquest decenni’.

Declara que la seva primera experiència amb la novel·la negra va ser als set anys amb ‘Mort al Nil’ d’Agatha Christie ‘la meva infantesa està farcida de petits contes esfereïdors de gnoms assassinats i altre shistòries, però quan va llegir aquell llibre vaig saber que el que volia ser era escriptora de novel·la negra’.

El nou volum de l’escriptora sueca inclou un taller d’escriptura, en què la mateixa autora dóna consells i trucs per escriure novel·la negra, una extensa entrevista personal a l’escriptora i textos que ens descobreixen detalls fins ara desconeguts d’alguns dels personatges més emblemàtics de la sèrie protagonitzada per Ericka Falck i Patrik Hedström