Camilla Lackberg i les empremtes que mai s’esborren.

Empremtes que mai s’esborren
Camilla Lackberg
Amsterdam
451 pàgines.

Cinqué lliurament de les novel·les de Camilla Lackberg.

Si parlem de la novel·la negra sueca  actual, hem de parlar de Camilla Lackberg.
Fins ara ha publicat set novel·les, tot i que aquí només s’han publicat cinc La princesa de gel, Els crits del passat, Les filles del fred, Crim en directe i ara Empremtes que mai s’esborren.

Camilla Lackberg, seguidora d’Agatha Christie.
Seguidora de l’escriptora Agatha Christie, ha desenvolupat les seves històries al poble on va néixer, Fjällbacka, un petit poble coster de menys de mil habitants. Avui en dia ha situat al mapa aquesta població que ja s’ha convertit en lloc de peregrinatge per part dels lectors de Camilla Läckberg.
Nascuda a l’any 1974, als quatre anys ja va començar a destacar en el terreny del misteri i del crim quan va escriure una història on el Pare Noel matava a la seva dona. La princesa de gel va suposar el seu debut literari però la consagració va arribar amb Les filles del fred.
Les seves històries poden llegir-se sense seguir l’ordre de publicació, malgrat que el nexe comú sigui l’escriptora Erica Falck i el seu marit policia Patrick Hedströn i la població de Fjällbacka

Empremtes que mai s’esborren, la nova novel·la.
A Empremtes que mai s’esborren, l’agent Patrick Hedström es disposa a gaudir del seu permís de paternitat per cuidar la Maja, que acaba de fer un any. Mentrestant, l’Erica Falck comença a escriure un nou llibre, tot i que no es pot treure del cap el misteriós bagul que va trobar a les golfes. A dins, els diaris de joventut de la seva mare i una medalla amb una esvàstica embolicada en un jersei de nadó tacat de sang.
Una vegada més, Camilla Lackberg construeix una història  situada a  Fjällbacka on passat i present es barregen.

2 COMENTARIS

Comments are closed.