L’editorial Malpaso publica la biografia en català i Literatura Random House en castellà.

Portada Bruce Springsteen - Born to RunBruce Springsteen ha dedicat els últims sis anys a escriure en secret les seves memòries. Tot va començar l’any 2009 després de l’actuació en la Super Bowl.
El cantant va quedar fascinat per l’experiència i va decidir escriure sobre l’actuació.

Anys més tard ens arriba l’autobiografia anomenada ‘Born to run’ on descriu els primers anys d’un noi catòlic a Freehold, Nova Jersey, en un ambient on la ‘poesia, el perill i la foscor’ alimentaven van estimular la seva imaginació, fins que arriba el moment que ell denomina «el Big Bang»: quan va veure en televisió el debut d’Elvis Presley en The Ed Sullivan Show.

En les memòries, Bruce Springsteen destaca el seu desig de convertir-se en músic, dels seus començaments com a líder d’una banda a Asbury Park, del naixement de la E Street Band a més d’explicar els seus conflictes personals i el significat de les seves cançons.

El cantant assegura que “escriure sobre tu mateix és alguna cosa estrany”, però en aquest projecte ha realitzat una promesa: mostrar-se davant el lector tal com és. “I és això el que he intentat fer en aquestes pàgines”.