Besalú acull la fira Liberisliber protagonitzada per les editorials independents

Els dies dies 3 i 4 d’octubre  se celebra a la població catalana la sisena edició amb novetats i la presència d’unes 44 editorials independents.

liberis-liber-2015

Consulta els actes programats

Les editorials independents celebren el cap de setmana del 3 al 4 d’octubre la sisena edició de la fira d’editorials independents.
A Besalú s’oferiran les novetats del seu catàleg  i  es presentaran llibres d’autors novells, reedicions de clàssics, d’artista, traduccions de llibres estrangers alternatius, estudis històrics singulars i  poesia contemporània.
L’organització ha ampliat el nombre  d’editorials participants  fins arribar a les 44 amb una gran majoria que  provenen de Catalunya i País Valencià i comptarà amb la participació entre d’altres de  Maria del Mar Bonet, David Monteagudo, Biel Mesquida, Christian Felber, Jon López de Viñaspre, Martí Anglada, Miquel Adam, Irene Tortós, Susanna Rafart, Jaume C. Pons Alorda, Anna Gual, Salem Zenia, Lucia Pietrelli, Lluís Riera, David Fernández i Manuel Milián.

L’espai central de la fira és a la Plaça Prat de Sant Pere on les editorials oferiran les seves novetats i part del seu catàleg.

La fira també donarà a conèixer els premis el Premi Liberisliber Xic (literatura infantil i juvenil), el Premi Liberisliber Pensa (no ficció) i el Premi Liberisliber (la resta de gèneres).

Els Premis Liberisliber premien cada any tres títols que, segons el jurat de torn,  reuneixin els valors que regeixen la mateixa fira, és a dir, la qualitat, l’heterodòxia, la valentia i la capacitat de combinar tot això, amb la d’arribar a un públic el més ampli possible.