Asa Larsson publica la quarta novel·la de l’advocada Rebecka Martinsson

 Fins que passi la teva fúria és la quarta obra protagonitzada per Rebecka Martinsson després de les novel·les Aurora boreal (Columna, 2009), Sang vessada (2010) i El camí fosc 2011)

Asa Larsson és un de les escriptores sueques més destacades del moment al costat de Camilla Larckberg, i Mari Jungstedt.
Nascuda a Kiruna, una població minera del nord de Suècia, Asa Larsson va començar a interessar-se per la novel·la negra i va decidir crear el personatge de l’advocada Rebeca Martinson. El nom d’aquesta és un homenatge a l’inspector Martin Beck que molts anys abans, havia protagonitzat 10 novel·les de la mà del matrimoni suec format per Maj Sjöwall i Per Wahlöö
Les històries de Larsson són punyents i estan marcades per la duresa
I per la crítica a la religió i els seus fanatismes. De fet, la joventut de Larsson va estar clarament marcada per aquest fet.
Aurora Boreal va aconseguir el Premi de l’Associació d’Escriptors Suecs de Novel·la Negra a la Millor Primera Novela i que va ser portada al cinema. Sang vessada és la seva segona novel·la que s’ha publicat a casa nostra va aconseguir a l’any 2004 el Premi a la Millor Novel·la Negra Sueca,

Situada  la  primavera, el desglaç  fa que aparegui a la superfície del riu Torne, al nord de Suècia el cos d’una noia jove.  Aquesta mort podria estar relacionada amb una investigació sobre la desaparició d’un avió que portava subministraments per a la Wehrmacht l’any 1943.

Fins que passi la teva fúria tracta qüestions referents als moviments nazis i en el fet que la col·laboració de Suècia  amb els nazis és encara una ferida oberta.