Arrenca la Setmana del llibre en català.

Aquest any la Setmana del Llibre en Català presenta importants canvis.
Del 9 al 18 de setembre el Parc de la Ciutadella acollirà una nova edició amb un nou disseny.

Organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC) aquest  any s’ha volgut crear la Ciutat de la Lectura.
Per aquest motiu  l’organització ha optat per una construcció reutilitzable i innovadora feta sobre una base de paviment de palets de fusta d’uns 3.000 m2 s’assentaran 40 mòduls (casetes) de 25 expositors diferents més l’envelat de l’APPEC de 200 m2, complementats amb altres àrees d’activitat i serveis.
Al voltant d’un 60%  de l’oferta de la Setmana serà dels fons editorials i el 40% de novetats del 2011. Editorials com Grup 62, La Magrana han confirmat la seva assistència aquest any i compartiran espai amb les llibreries Casa del Llibre, Abacus, La Central, Laie, Jaimes i Laie entre d’altres.
Durant la Setmana del Llibre en Català es farà una programació  complementària que inclou signatures, presentacions i converses amb autors i autores.
També es farà una trobada de personatges de conte amb la presència de Gerònimo Stilton, Tina Superbruixa, Les tres bessones.
Un nou format que esperem que dignifiqui el llibre en català i aplegui força públic.

L’escriptor Joaquim Carbó rebrà el Premi Trajectoria 2011. Carbé ha publicat entre d’altres novel·les infantils i juvenils  ‘La casa sota la sorra’ i ‘La colla dels deu’.

Enllaços destacats.
Entrevista amb Albert Pèlach, president de la Setmana del Llibre en Català.