Ara Llibres publica en català L’enzim prodigiós del japonès Hiromi Shinya

El doctor Hiromi Shinya explica les claus per tenir bona salut durant molts anys.

Enzim prodigiósDesprés de convertir-se en un bestseller amb més de 2 milions d’exemplars venuts arreu del món, l’editorial Ara Llibres publica en català  L’enzim prodigiós del doctor  japonès Hiromi Shinya.

El llibre dóna les claus per evitar el càncer, la diabetis, l’obesitat, l’apnea del son, les malalties cardíaques o els patiments crònics degeneratius.
Segons el doctor Hiromi Shinya, el cos humà és capaç de guarir-se ell mateix i després de més de 40 anys d’experiència professional i més de 300.000 pacients tractats, ha arribat a la conclusió que la clau de la nostra salut són els enzims, unes proteïnes complexes que permeten el desenvolupament de totes les funcions cel·lulars.
El Dr. Shinya explica al llibre  com augmentar el nivell d’aquests enzims per poder revertir els processos degeneratius i tenir bona salut durant molts anys.

Hiromi Shinya és doctor i cap de la unitat endoscòpica quirúrgica del centre mèdic Beth Israel a Nova York i és considerat de forma unànime com el millor endoscopista quirúrgic astrointestinal dels Estats Units. Va ser el primer a realitzar una cirurgia de còlon sense haver de practicar una incisió abdominal. Als gairebé vuitanta anys, encara practica la medicina als Estats Units i al Japó