El dimarts 1 de setembre L’ILLA DELS LLIBRES anunciarà la novel·la guanyadora de la desena edició del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES

 

L’Illa dels Llibres ha seleccionat 15 títols publicats entre el mes d’agost de 2019 i juliol de 2020 i que han estat escrites o traduïdes al català.

Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut gairebé 5.000 vots, la novel·la guanyadora.

Les cinc obres (per ordre alfabètic)  més votades han estat:

Atrapa la llebre de Lana Bastašić (Edicions del Periscopi)
Els impostors de Pilar Romera (Columna)
Gina de Maria Climent (L’altra editorial)
La dona efervescent de Mar Bosch (Univers Llibres)
Pluja d’estels de Laia Aguilar (Destino)

 

El dimarts 1 de setembre L’ILLA DELS LLIBRES anunciarà la novel·la guanyadora de la desena edició del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES

 

ACTE DEL LLIURAMENT DEL PREMI A LA SETMANA DEL LIBRE EN CATALÀ

Eduard Màrquez, Coia Valls, Albert Sánchez Piñol, Care Santos, Alejandro Palomas, Maria Carme RocaRafel Nadal,  Eva Baltasar i Marta Orriols  han estat els guardonats en les anteriors edicions.

L’acte de lliurament del Premi L’Illa dels Llibres es realitzarà el divendres 11 de setembre a les 17:30h al Moll de la Fusta de Barcelona coincidint amb la Setmana del Llibre en Català i comptarà amb la presència de l’autor/a, personalitats procedents del sector editorial i lectors de la web.

Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here