Anna Cabeza, David Cirici i Caroline Lawrence guardonats amb el Premi Atrapalletres

Premi atrapalletres 2014
El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT), convoca aquest premi amb la particularitat que jurat format per  més de  6.000 joves són els que voten i decideixen les obres guanyadores.
Aquest Jove Jurat es constitueix en el seu centre escolar o biblioteca, on defensen els seus candidats davant dels companys i, entre tots, decideixen el que consideren el millor llibre.

Categoria de 9 anys
El misteri de la tifa de gos abandonada (Bambú)
Ana Cabeza
Marcel és un noi de nou anys que un bon dia aconsegueix que  tres àvies que eren germanes i que es passaven moltes hores mirant serials a la televisió de cop i volta comencen a  resoldre misteris sota el nom de les Germanes Crostó

Categoria 10 anys
Molsa (Edebé)
David Cirici
El protagonista és un gos anomenat Molsa que un bombardeig el deixa orfe. Molsa haurà de començar un viatge tot sol amb l’esperança de poder retrobar-se amb la seva familia


Categoria 11-12 anys
El cas dels bandits assassins  (La Galera)
Caroline Lawrence
La sèrie juvenil ambientada en temps de la conquesta de l’oest americà continua oferint nous títols. Pinkerton és un detectiu que haurà de resoldre casos en una época molt concreta i gens fàcil per a ell, els seus pares adoptius moren assassinats i en Pinkerton ha de fugir dels assassins perquè busquen un document que guarda.