Enciclopèdia catalana publica una edició limitada dels poemes visuals de Brossa

bodegó-BROSSA-e1401650930100L’editorial presenta una edició numerada limitada a 2.000 exemplars amb una presentació de luxe en una capsa estoig folrada amb gèltex Terracota.

La capsa inclou dos llibres:

BROSSA. POEMES VISUALS  on aplega l’obra gràfica completa de Joan Brossa i els poemes visuals que va  publicar en les seves col·laboracions en llibres d’altres artistes  com Joan Miró, Moisès Villèlia, Fusako Yasuda, Lluís Pessa, Evaristo Benítez o Josep M. Servent.
Aquesta edició és molt important perquè per primera joan brossavegada es presenta gairebé la totalitat dels poemes visuals de Joan Brossa que van ser editats en serigrafia o litografia.

BROSSA: ENTRE LA PARAULA, EL GEST I LA IMATGE  Un llibre llibre d’estudi que presenta la figura de Joan Brossa i presenta els seus Poemes Visuals

L’edició limitada també compta amb un poema objecte de Joan Brossa “A amb punt” elaborat per primera vegada i en exclusiva, en edició limitada, a partir d’un projecte inèdit la maqueta del qual es conserva a l’Arxiu Brossa del MACBA.