L’autor d”Un fill, ‘Una mare’ i ‘Un gos’, rep el premi Nadal amb un retrat familiar on recupera alguns dels seus anteriors personatges.

Alejandro Palomas, UN FILLEl premi Nadal està dotat amb 18.000 euros i  s’ha lliurat en la tradicional vetllada literària que té lloc a l’Hotel Palace de Barcelona.
Un total de 322 originals s’han presnetat en aquesta edició que finalment ha guanyat l’escriptor Alejandro Palomas.  El jurat ha estat format per Clara Sánchez, Care Santos, Lorenzo Silva, Andrés Trapiello y Emili Rosales.

Una de les protagonistes de la novel·la, Amalia, de més de 70 anys, vetlla per la felicitat dels seus dos fills, especialment de Fer, el petit.
La novel·la  ‘Un amor’ ens situa en el dia de les noces d’Emma pwerò no tot serà felicitat a la família.  L’obra amb un cert aire de comèdia d’embolics ens portarà a ser testimonis d’un retrat familiar amb personatges que apareixien a les anterios novel·les de l’autor; ‘Una mare’ i ‘Un gos’.

Alejandro Palomas va debutar l’any  2002 amb El tiempo del corazón i és autor de ‘El alma del mundo’, ‘El secret dels Hoffman”El cel que ens queda’, ‘Aunque no haya nadie’, ‘Una mare’, ‘Un fill’ i ‘Un gos’.

Alejandro Palomas va ser guardonat amb el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil, el Joaquim Ruyra, el premi Protagonista Jove 2016 i el premi L’Illa dels Llibres 2015 per la novel·la ‘Un fill’.