Albert Espinosa i Coia Valls lideren la llista dels articles més llegits del mes de març.

Consulta  els 10 articles més llegits del mes de març a L’illa dels llibres.

1- Brúixoles que busquen somriures perduts,’ la nova novel·la d’Albert Espinosa.  Albert Espinosa ha aconseguit vendre més d’un milió d’exemplars amb les anteriors novel·les: El món groc’, ‘Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo’ i ‘Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’.

2-Sorteig de 5 novel·les de Coia Valls.  L’illa dels llibres ha sortejat 5 novel·les  de ‘Les torres del cel’ de Coia valls. L’escriptora catalana publica una novel·la ambientada a Montserrat i sobre els dotze monjos que van fundar el monestir al segle XI.

3-Un tastet de ‘Les torres del cel’ de Coia Valls.    Un tastet dels primers capítols de la novel·la

4-El cançoner de tothom, les 150 catalanes de sempre.  Després de tres anys de feina, el periodista musical Albert Puig ha recopilat unes 150 cançons al llibre ‘El cançoner de tothom. Les 150 cançons catalanes de la nostra vida’(Ed. Llibres d’Ombrosa).

5-Sorteig 5 novel·les de Nele Neuhaus. Nele Neuhaus és una de les autores alemanyes més destacades de gènere negre gràcies a la sèrie protagonitzada per Oliver von Bodenstein i Pia Kirchhoff.

6-Estrena en exclusiva del booktrailer de ‘Les torres del cel’.   L’illa dels llibres va estrenar en exlusiva el booktrailer de la nova novel·la de Coia Valls.

7-Opinió: El dia abans’ de Coia Valls.  L’escriptora descriu a L’illa dels llibres de les sensacions d’un autor  el dia abans de publicar una novel·la

8-Els plans de futur de Màrius Serra.  La novel·la guanyadora del premi Sant Jordi, recupera la figura del matemàtic català Ferran Sunyer.
Gràcies a les novel·les podem recuperar personatges que la història sembla haver-los oblidat.
Màrius Serra, guanyador del premi Sant Jordi amb ‘Plans de futur recupera un d’aquests personatges, el matemàtic català Ferran Sunyer (1927-1967) que malgrat la seva discapacitat, patia una severa atròfia del sistema nerviós, va aconseguir ser un dels matemàtics més destacats de mitjans del segle XX.

9-Un tastet de… Bioko de Marc Pastor. L’autor de Montecristo, La mala dona i L’any de la plaga publica Bioko la quarta novel·la

10-Adolescents.cat del web al llibre. Amb més de 20.000 visites diàries el web adolescents.cat és tot un fenomen a la xarxa. Adolescents.cat es va crear fa un parell d’any de la mà de Ernest Codina i Roger Carandell, amb la idea de crear un espai virtual on els joves poguessin expressar-se i comunicar-se lliurement.
Notícies, jocs, vídeos, consells de la mà d’experts col·legiats, humor i tests són alguns dels apartats del web que tracten temes com l’amor, els estudis, el sexe i les xarxes socials i que ara es recopila en aquest llibre