Adolescents.cat del web al llibre

Amb més de 20.000 visites diàries el web adolescents.cat és tot un fenomen  a la xarxa.   

Adolescents.cat es va crear fa un parell d’any de la mà de Ernest Codina i Roger Carandell, amb la idea de crear un espai virtual on els joves poguessin  expressar-se i comunicar-se lliurement.
Notícies, jocs, vídeos, consells de la mà d’experts col·legiats, humor i tests  són alguns dels apartats del web que tracten temes com l’amor, els estudis, el sexe i les xarxes socials

Les relacions de parella, l’institut, els amics, el facebook, l’autoestima, el sexe, els pares: els temes que més interessen als adolescents, en un llibre que recull els principals consells i comentaris que han aparegut a adolescents.cat, el web de més èxit entre els adolescents catalans.

Ara, el llibre Adolescents.cat: El manual (La Galera)ens presenta un recull del més destacat del web, amb temes que importen als joves: de com saber si t’has enamorat de debò, fins com fer un bon ús de les xarxes socials, o consells sobre el sexe segur.

El llibre oficial també  inclou tot un seguit de  tests per saber si ets una persona gelosa, si estan jugant amb els teus sentiments, si la teva parella t’ha estat infidel, si sou amics o més amics, si ets una persona influenciable, si ets addicte a les xarxes socials, etc.

L’actor Carlos Cuevas ha escrit el pròleg  on  reflexiona sobre el procés de fer-se gran “Ara que tot just comencem a prendre consciència de nosaltres mateixos, ens hauríem de regalar una mica més de temps.  Temps per a nosaltres, per preguntar-nos qui som, i a partir d’aquí, decidir qui volem ser”.

Adolescents.cat està adreçat sobretot a a joves d’entre 14 i 21 anys.