2010: Un bon any per l’Illa dels llibres

El 2010 ha estat un bon any per L’illa dels llibres.
Un any amb canvis importants que ens ha permès crear nous projectes com la nova pàgina web que intenta donar una informació molt més clara i directa.

No és podem oblidar tampoc del Premi Blocs Catalunya al Millor Bloc de Literatura-Premi Lletra de la UOC del 2010. Un premi que L’illa dels llibres va rebre  el  dia 1 d’octubre en una cerimònia celebrada al TecnoCampus de Mataró.

L’illa dels llibres ha incrementat considerablement aquest any el nombre de publicacions i articles, fet que ens ha consolidat com un dels espais literaris més actius de de la xarxa amb més de 600 articles publicats aquest any.

També s’han incrementat les entrevistes a diferents escriptors/es de primera linea a nivell nacional i internacional. Per aquest motiu han viatjat a L’illa dels llibres escriptors com; Daniel Glattauer, Asa Larsson, Camilla Lackberg, Julia Navarro, Francesc Miralles, , Jesús Maeso de la Torre, Mauricio Wiesenthal, Javier Ruescas, Jordi Cervera Steve Tolz, Martín Piñol, Gabriel Jamer Manila, Coia Valls, Xavier Bosch, Marc Pastor, Salvador Macip, Gemma Lienas.

Tot això ha esta possible gràcies a les visites que hem anat rebent dia a dia al llarg d’aquest 2010 i que ens permet veure el futur amb molt d’optimisme i a seguir apostant per aquest projecte.

L’illa dels llibres us desitja un bon any i que ens seguiu fent confiança com fins ara, durant l’any 2011.

Bon any i bones lectures

Jordi Milian
Responsable de L’illa dels llibres