“Les parides del meu pare”, de fenòmen a Twitter a llibre.

Les piulades del twitter poden convertir-se en tot un fenòmen. Això ho sap prou bé Justin Halpern quan el 3 d’agost de 2009 va començar a escriure a Twitter els comentaris del seu pare sobre assumptes diversos. Aquests comentaris un any després ja eren seguits per més dun 1.800.000 seguidors a internet.
L’editorial La Magrana i Rba publicarà Parides del meu pare de Justin Halpern el proper 20 de gener de 2011.
La filosofia de carrer del seu pare jubilat ràpidament es va convertir en tot  un fenòmen a la xarxa. Després va presentar el twitter a un agent literari per poder publicar un llibre. Finalment es va publicar el mes de maig de 2010 sota el títol de Shit my dad says (Les parides del meu pare). Però el fenomen segueix amb un sèrie de televisió basada en el twitter d’en Justin. L’actor escollit per interpretar el pare ha estat el veterà William Shatner, el capità Kirk de Star Trek.

INFÀNCIA: Sobre el meu primer dia al jardí d’infància «¿Que t’ho has passat molt malament? Si trobes que anar al jardí d’infància és una putada, tinc males notícies per a tu sobre la resta de la teva vida.»

ADOLESCÈNCIA Sobre la pubertat «¿Com t’està tractant, la pubertat?… ¿Que com sé que l’estàs passant? Doncs mira, potser són els tres-cents pèls de titola que ara deixes al seient del vàter, el que m’ha donat la pista.

MADURESA
Sobre el meu interès a fumar cigars «Tu no estàs fet per fumar cigars… Mira, la primera raó que em ve al cap és que els aguantes com si estiguessis fent una palla a un ratolí.»

De  moment podeu seguir el twitter creat per  l’ocasió.  http://twitter.com/paridespare