Una campanya de micromecenatge pretén recuperar la figura de Manuel de Pedrolo

La Fundació Manuel de Pedrolo i Zeba Produccions volen finançar un documental que s’estrenarà el 2014.

Manuel de Pedrolo 1
Malgrat ser l’autor del Mecanoscrit del segon origen, una de les novel·les més venudes i llegides en català, la figura de Manuel de Pedrolo no ha obtingut possiblement el reconeixement que es mereix.
Per aquest motiu  La Fundació Manuel de Pedrolo i Zeba Produccions volen estrenar l’any 2014 el documental ‘Manuel de Pedrolo, trencant l’oblit’,.  coincidint amb el quarantè aniversari de la publicació del Mecanoscrit del segon origen.
Es tracta d’un  projecte que també compta amb el suport del cantautor Cesk Freixas, el portal Llibertat.cat i Edicions 62.

12.000 euros per finançar el projectes a través de Verkami.
Per fer possible aquest projecte, la Fundació Manuel de Pedrolo i Zeba Produccions han iniciat una campanya de micromecenatge de quaranta dies que pretén aconseguir 12.000 euros a través de l’enllaç http://www.verkami.com/manueldepedrolo.
Els objectius de la Fundació Manuel de Pedrolo són recuperar l’obra de Pedrolo i també reivindicar-ne la figura. És per això que han unit esforços amb la productora olotina Zeba Produccions (autors de diversos documentals com ara L’Operació Garzón contra l’independentisme català, Terra Lliure, punt final, Són bojos, aquests catalans!? o La Crida, història d’una resposta) per dur a terme aquest projecte.
fundacio manuel pedrolo