L’editorial RBA -La Magrana publicarà les lletres completes de Raimon coincidint amb el seu comiat definitiu dels escenaris.

Foto: Josep Losada

Tot el que he cantat inclou per primer cop les lletres completes de Raimon que abasten tota la seva carrera, des del 1959 fins al 2017.
El llibre recopilarà a més de les lletres del cantautor de Xàtiva, els poemes musicats de Jordi de Sant Jordi, Ausiàs March, Salvador Espriu, i dues cançons escrites per altres autors i enregistrades per Raimon: la versió catalana de Te recuerdo Amanda, de Víctor Jara, i Se’n va anar, amb lletra de Josep Maria Andreu.

El volum es completa, en annex,  amb els textos que han prologat o acompanyat les anteriors recopilacions de les lletres, a càrrec de Manuel Sacristán, Joan Fuster, Salvador Espriu, Enric Gispert i Joaquim Molas.

El llibre es publicarà coincidint amb els 12 recitals de comiat que Raimon oferirà durant el mes de maig al Palau de la Música.

Aquest no és l’únic homenatge a Raimon i l’editorial Bromera va publicar al novembre Raimon. Paraula i cant on Antoni Batista oferia un recorregut per la trajectòria vital de l’artista, tant des d’una perspectiva musical com humana.