Roald-Dahl

Amb traducció de Ferran Ràfols, l’editorial Sembra Llibres es vol sumar a la celebració del centenari del naixement de l’autor gal·lès.

Els millors relats de Roald Dahl, que arribarà a llibreries el dia 15 de juny, aplega una selecció de 13 relats imprescindibles adreçats al lector adult amb els ingredients que fan tan especial l’autor: humor, emoció, sarcasme i capacitat de meravella, sovint amb un punt fosc i macabre.

Per Joan Carles Girbés, editor de Sembra Llibres, la publicació dels millors relats de Roald Dahl és ‘un somni acomplit i un orgull a més d’una responsabilitat portar el nostre catàleg a una altra dimensió’. Girbés assegura que Els millors relats de Roald Dahl són ‘relats per a adults que poden llegir lectors de totes les edats. Relats, en definitiva, que creen i consoliden lectors, com aspiren a fer totes les llavors que sembrem’.

Roald Dahl va néixer el 13 de setembre de 1916 a Llandaff, (Gal·les). Autor entre d’altres de ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, ‘Matilda‘ o ‘Històries imprevistes’ destaca per una obra adreçada al públic juvenil i adult on destacava l’humor negre amb la crítica social amb uns relats breus però prou potents i sorprenents.

Roald Dahl va morir a Oxford l’any 1990 deixant una obra que encara avui en dia aconsegueix captivar a lector d’arreu del món.