El segell de Grup Enciclopèdia, :Rata_, publicarà en català aquesta tardor la novel·la ‘Cos’,la darrera obra de la recent guanyadora del premi Nobel de Literatura.

L’editorial catalana ja tenia previst la publicació de la novel·la aquesta tardor i ha rebut amb satisfacció la notícia del premi Nobel a l’escriptora polonesa Olga Tokarczuk.

Segons Fons de ,l’editorial, ‘Cos’, és un sorprenent viatge arreu del món, retrobant personatges  històrics i fets insòlits, que ens fan veure d’una altra manera el cos humà. Una novel·la construïda com una constel·lació d’històries narrades per una dona viatgera, optimista, generosa i fascinada per històries inquietants.

A Cos trobem a les germanes de Chopin, creuant  Europa amb el cor del compositor en un pot; coneixem l’anatomista holandès Philip Verheyen, descobrint el tendó d’Aquil·les  fent-se una dissecció a la pròpia cama; o trobem una secta religiosa, els bieguni, que obliga els seus adeptes a moure’s constantment.

‘Cos’ ofereix una reflexió sobre el cos humà. La sortida de la novel·la en català coincideix amb la publicación en castellà per part de l’editorial Anagrama.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here