L’escriptor italià torna a la tardor amb ‘Conquistar el cielo (Salamandra)

Una dècada després de debutar amb ‘La solitud dels nombres primers’ i quatre de la publicació dela seva darrera novel·la ‘Como de la família’, Giordano presentarà a l’octubre nou llibre amb el títol de ‘Conquistar el cielo’.

Segons fonts de l’editorial Salamandra, la novel·la narra la commovedora història sobre els ideals de la joventut, les vicissituds de la passió i les ànsies de menjar-se el món.

Situada a Speziale, un poble d’Apulia, en el taló d’Itàlia,  els estius de Teresa transcorren tediosament a casa de la seva àvia fins que coneix a «els nois del mas», tres joves que viuen en una finca veïna. Es diu d’ells que formen part d’una secta religiosa, se sospita que són germans, però l’única cosa certa és que són inseparables i que Teresa se senti atreta per ells com per un imant, sobretot per Bern, el més indòmit dels tres. Per descomptat, no sap que aquesta trobada transformarà la seva vida per sempre, que la portarà a viure l’amor i el desamor, l’entusiasme, la frustració, la mort i potser també la redempció.

‘Conquistar el cielo’ parla de l’amor i l’afecte que agermanen fins i tot als qui no són de la mateixa sang, però també del cost dels secrets; retrata la cerca de Déu i la trobada amb la naturalesa, però també les profundes contradiccions de l’activisme.

A partir d’octubre a les llibreries.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here