L’autora de la novel·la ‘Tota una vida per recordar’, Premi Ramon Llull 2020 envia un missatge als lectors de L’Illa dels Llibres

La protagonista de la novel·la és una jove que somia en triomfar als estudis Disney i en el món de l’animació als anys 30 del segle XX.

Disney inmers en la producció de ‘Blancaneu’ i ‘Dumbo’ als anys 30, és l’escenari de la nova novel·la de Núria Pradas. La seva protagonista, la jove Sophie Simmons arriba als estudis Disney procedent de Nova York amb ganes de triomfar com a animadora. Sophie haurà de lluitar i fer-se lloc en un món dominat per homes.

Núria Pradas va publicar el seu primer llibre ‘Sol d’hivern’ l’any 1995 i és autora de les novel·les ‘La noia de la biblioteca’, Somnis a mida’, ‘La pintora del barret de palla’, ‘L’aroma del temps’, ‘Sota el mateix cel’ i de més 50 novel·les infantils i juvenils.

La Sophie Simmons, amb només setze anys, deixa la seva família a Nova York l’any 1932 per anar a Los Angeles en plena depressió perseguint el seu gran somni: treballar com a animadora de dibuixos a Disney Studios. Aviat descobrirà, però, que no és un món per a dones. I així, entre amors i desamors, encaixant els cops que li dona la vida, la Sophie lluitarà fins al final enmig d’una època convulsa que marcarà un abans i un després en els professionals de l’animació de principis del segle XX.

‘Tota una vida per recordar’ segons destacat el comunicat de l’editorial  ‘és una novel·la amb una protagonista femenina forta, un entorn històric fascinant i una barreja intrigant de personatges de ficció i de la vida real.’

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here