Nova edició de la Fira del Llibre d’ocasió Antic i Modern de Barcelona

Fins el dia 7 d’octubre al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Barcelona acull la 61 edició de la Fira del Llibre d’ocasió Antic i Modern de Barcelona.

Aquest any es vol retre un homenatge a l’escriptor  Enric Casasses,  i  Pilarín Bayés, autora del cartell.

La Fira també comptarà amb un notable homenatge a la figura de l’artista Antoni Tàpies amb L’exposició Antoni Tàpies amic dels llibres on es repassarà la bibliografia que relaciona l’artista plàstic amb el món del llibre.

Al voltant de 100.000 exemplars s’exposaran a les diferents parades situades al Passeig de Gràcia de Barcelona (de la Plaça de Catalunya al carrer Consell de Cent).

Del 21 de setembre i fins al 7 d’octubre es podran veure i comprar llibres  amb uns preus que roden entre els 10.000  euros fins a 1 euro.

La Fira del Llibre Vell i d’ocasió manté el nombre d’expositors respecte a altres edicions.
Segons Albert Obradors, president de la FIRA i del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, “els llibreters de vell valoren molt positivament aquesta FIRA, la més antiga d’Europa en el seu estil, perquè els aporta una major visibilitat pública. Les llibreries de vell són unes grans desconegudes pel públic en general, encara hi ha moltes persones que no han entrat mai a una llibreria de vell o d’ocasió, per això una de les nostres principals preocupacions és buscar fórmules que facin que els lectors i els amants dels llibres visitin la FIRA per mostrar-los les joies editorials que en els seus estands es poden trobar

Un dels objectius principals de la Fira és  augmentar la visibilitat pública de les llibreries de vell.

Els organitzadors esperen la visita de més de 500.000 persones.