Les autores han estat guardonades pel dossier publicat a la revista Cavall Fort que repassa la vida i l’obra de l’escriptor mallorquí

El Premi Aurora Díaz- Plaja destaca els millors treballs sobre crítica, estudi i divulgació de la literatura infantil i juvenil catalana.

L’edició d’aquest any han estat guardonades les redactores de la revista Cavall Fort Mercè Canela i Eugènia Morer pel dossier Ramon Llull, un home fantàstic, publicat al número 1289-1290, d’abril de 2016 a la revista Cavall Fort, elaborat amb motiu del set-cents aniversari de Ramon Llull, repassa la vida i l’obra de l’escriptor mallorquí. El dossier compta amb il·lustracions de Lluïsot, Laura de Castellet, Pep Brocal i Quim Bou.

El jurat, format per Josep M. Aloy, Anna Gasol i Pere Martí i Bertran ha valorat «la capacitat de síntesi, l’originalitat de la proposta, el llenguatge molt apropiat per als lectors infantils, el disseny del conjunt» i, naturalment, el fet de «destacar especialment les obres de Ramon Llull a l’abast d’infants i joves»

El Premi Aurora Díaz-Plaja es lliurarà diumenge 10 de setembre a les 12:15h, a l’escenari 2 de La Setmana del Llibre en Català (Av. de la Catedral, Barcelona), en un acte per a tota la família amenitzat amb l’espectacle «Treballs i plaers d’amors» a càrrec de Lídia Pujol i Guillermo Rizzotto.

Podeu fer un tastet en aquest enllaç http://cavallfort.cat/ramon-llull-un-home-fantastic/