Weiner publicarà de 17 de gener la novel·la ‘Heather, l’obessió’ (Empúries /Seix Barral)

Conegut pel seu treball en la direcció i producció de sèries com ‘Mad men’, ‘Los Soprano’ i Orange Is The New Black, Matthew Weiner fa el salt al terreny literari.
Debuta com a escriptor amb la novel·la negra ‘Heather, l’obsessió’ que publicaran Empúries i Seix Barral en català i en castellà respectivament.

Una conversa que l’autor va escoltar a una adolescent als carrers de Nova York, sembla que va ser el punt de partida de la novel·la que tracta de qüestions que afecten una família en la societat del segle XXI.
Temes com les diferències cada cop més exagerades entre pobres i rics, privilegiats i marginats, el buit emocional que crea el materialisme, l’objectualització dels joves i del cos femení.

Els Breakstone (Mark, un destacatgestor de fons, la seva esposa Karen i la seva filla adolescent Heather) semblen la família perfecta a la ciutat de Nova York. A l’altra extrem es troba Bobby Klasky, un treballador de la construcció jove amb un passat relacionat amb les drogues, la violència i la presó, fill de mare drogoaddicta, mentider amb tendències psicòpata.
Quan Mark descobreix a Bobby, mirant a la seva filla, s’adonarà que la seva família es podria veure en perill.