Maria Carme Roca celebra els 50 llibres publicats

L’acte celebrat a la Casa Golferichs de Barcelona ha comptat amb la presència de lectors i persones vinculades al sector editorial que han volgut celebrar el mig centenar de publicacions de l’escriptora catalana.

Maria Carme Roca 04 copy Jordi Milian 600px

 

Amb Una setmana plena de boires debutava com a escriptora l’any 1997 i des de llavors no ha parat d’escriure. Defensora de la  bona literatura i del paper que desenvolupen els escriptors de literatura infantil i juvenil, la carrera literària  de Maria Carme Roca aplega novel·les històriques i obres adreçades als joves lectors.

Amb  ‘La merla blava’ , Maria Carme Roca publicava el mes de març el títol número 50 de la seva carrera literària, una xifra que com va destacar en una entrevista realitzada a L’Illa dels Llibres ””Aquests 50 títols m’han ofert  la possibilitat d’aprendre en molts àmbits. I el meu nord és continuar aprenent”.

L’acte presentat per l’agent literària Carlota Torrents ha comptat també  amb la presència de bona part dels editors amb qui ha treballat en els darrers anys com Reina Duarte, Patrizia Campana, Pema Maymó, Glòria Gasch i  Maria Dolors Sàrries entre d’altres.

 

Maria Carme Roca i editors 02 copy Jordi Milian  660

+ informació Entrevista a Maria Carme Roca