Manuel Vilas és narrador i poeta i l’autor d’Ordesa, Lou Reed era espanyol, El luminoso regalo, Los inmortales  i Aire Nuestro.

Manuel Vilas finalista del Planeta 2019 amb la novel·la ‘Alegria’  presentada amb el títol de ‘Tal como éramos’ i amb el pseudònim de Viceca Lindfors. Vilas s’endú els 150.250 euros de dotació com a condició de finalista.

Sobre l’argument, un home de mitjana edat, turmentat pels seus propis dimonis (la depressió, el pas dels anys o la mort dels seus éssers estimats), ens porta de la mà en el seu dia a dia per fer-nos viure amb ell el sei inexorable camí cap a un temps de comprensió i felicitat.

Manuel Vilas es narrador i poeta, autor de Ordesa, Lou Reed era espanyol, El luminoso regalo, Los inmortales  i Aire Nuestro.

En poesia destaquen els títols El cielo (2000), Resurrección (2005; XV Premio Jaime Gil de Biedma), Calor (2008; VI Premio Fray Luis de León), Gran Vilas (2012; XXXIII Premio Ciudad de Melilla) i El hundimiento (2015; XVII Premio Internacional de Poesía Generación del 27).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here