Lorenzo Silva torna amb un nou cas dels agents Bevilacqua i Chamorro

El 3 de juny publica ‘Los cuerpos extraños’, un nou cas de la parella de Guàrdies Civils.

Los cuerpos extraños‘Los cuerpos extraños’ (Destino)  és la primera novel·la que publica Lorenzo Silva després de rebre l’any 2012 el Premi Planeta amb La marca del meridiano.

Lorenzo Silva ha consolidat una carrera literària basada en el gènere negre i lesnovel·les protagonitzades per la parella de guàrdies civils Rubén Bevilacqua i la seva ajudant Violeta Chamorro l’han consolidat com un dels especialistes del gènere.

Ara torna amb un nou cas de la parella de Guàrdies Civils on Bevilacqua, mentre passa el cap de setmana en família, rep l’avís que el cadàver de l’alcaldessa d’una localitat llevantina, la desaparició de la qual havia estat prèviament denunciada pel marit, ha estat trobat per uns turistes a la platja.
Quan Bevilacqua i el seu equip arriben i es fan càrrec de la recerca, el jutge ja ha aixecat el cadàver, les primeres disposicions estan preses i s’està preparant el funeral.
Es destapen tot tipus de rumors sobre la víctima, una jove promesa que venia a trencar amb les maneres de fer política i la corrupció, apostant per una renovació en  la manera de fer política.
A més, el descobriment de la seva agitada vida sexual deixa la porta oberta a vàries hipòtesis sobre els motius del seu assassinat.