‘L’ombra de la sirena’, la nova novel·la de Camilla Lackberg arribarà el mes de maig.

L’escriptora sueca publicarà el mes de maig la sisena novel·la.

Les editorials Amsterdam i Maeva publicaran en català i castellà respectivament el proper mes de maig la sisena novel·la de l’escriptora Camilla Lackberg.

L’ombra de la sirena torna a estar ambientada a la ciutat sueca de Fjällbacka i arrenca amb la misteriosa desaparició d’un home en aquesta població. 

Quatre mesos més tard el troben assassinat, congelat. El cas es complica quan un dels coneguts de l’home mort, l’escriptor Christian Thydell, comença a rebre cartes amenaçadores. Inicialment, l’escriptor refusa l’ajuda de la policia i intenta minimitzar l’assumpte, però en Patrik Hedstöm s’adona del perill que corre. Algú odia profundament l’escriptor.

Una persona aparentment confusa i inestable, però que no dubtarà de portar a terme les seves amenaces. Quan la policia trova un altre home assassinat, en Patrick sap que hi ha una connexió entre ells.

L’ombra de la sirena suposa la sisena novel·la de Camilla Lackberg després de La princesa de gel, Els crits del passat, Les filles del fred, Crim en directe i  Empremtes que mai s’esborren.

Seguidora de l’escriptora Agatha Christie, ha desenvolupat les seves històries al poble on va néixer, Fjällbacka, un petit poble coster de menys de mil habitants. Avui en dia ha situat al mapa aquesta població que ja s’ha convertit en lloc de peregrinatge per part dels lectors de Camilla Läckberg.
Nascuda a l’any 1974, als quatre anys ja va començar a destacar en el terreny del misteri i del crim quan va escriure una història on el Pare Noel matava a la seva dona. La princesa de gel va suposar el seu debut literari però la consagració va arribar amb Les filles del fred.
Les seves històries poden llegir-se sense seguir l’ordre de publicació, malgrat que el nexe comú sigui l’escriptora Erica Falck i el seu marit policia Patrick Hedströn i la població de Fjällbacka

1 COMENTARI

Comments are closed.