Besalú acull el 3 i 4 d’octubre una nova edició de l’esdeveniment literari

 

La nova edició de Liberisliber està marcada per tres eixos: la prescripció lectora, el coneixement i posada en valor de la figura dels editors i la diversitat en forma d’irreverència.

Al voltant de 65 editorials estaran presents en els 70 estands del festival, on destaquen segells com 1984, Alrevés, L’Altra, L’Avenç, Blackie Books, Club Editor, Comaengra, Raig Verd, Labreu, Mai més, Edicions del Periscopi, Quadrens Crema, Males Herbes o Nordica Libros.

Autors com Eva Baltasar, Míriam Cano, Maria Mercè Cuartiella, Pep Molist o Marc Moreno hi seran presents al festival durant el cap de setmana.

Durant el festival es donaran a conèixer els  Premis Liberisliber2020 que volen reconèixer la tasca heroica que fan dia a dia les editorials independents. L’organització de la fira premia cada any cinc títols que, segons el jurat de torn, reuneixin els valors que regeixen la mateixa fira, és a dir, la qualitat, l’heterodòxia, la valentia i la capacitat de combinar tot això, amb la d’arribar a un públic el més ampli possible.

Els premis es reparteixen en cinc categories:

  • Premi Liberisliber Xic Imago(infantil i juvenil amb preponderància de la imatge per sobre del text)
  • Premi Liberisliber Xic Textus(infantil i juvenil amb preponderància del text per sobre de la imatge)
  • Premi Liberisliber Pensa(no ficció)
  • Premi Liberisliber Lira(poesia)
  • Premi Liberisliber de Narrativa

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE LIBERISLIBER

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here