Besalú acull el 5 i 6 d’octubre, la fira literària que comptarà entre d’altres amb Toni Sala, Eva Baltasar, Joan-Daniel Bezsonoff, Llucia Rami i Enric Casasses

Unes 65 editorials independents participen en la nova edició del Liberis Liber. L’organització ha ampliat un any més el nombre  d’editorials participantsque provenen majoritàriament de Catalunya i País Valencià, mentre que la resta són  d’Aragó, Madrid, Euskadi i Andalusia.

Des de l’organització asseguren que  ‘la demanda de participació supera de llarg la capacitat que actualment pot absorbir l’organització. Tot i que l’any passat es va ampliar a una segona plaça, en l’edició actual més d’una trentena d’editorials s’han hagut de quedar fora.’’. Una de les novetats  de la fira, ha estat la creació de l’estand “Joves i Belles” –l’únic estand compartit de tota la fira- on dues editorials juniors (que encara no tenen el mínim de 5 llibres publicats, que marca el reglament) mostraran els seus llibres al públic i consolidar així, una mica més el seu projecte. Les escollides per aquest any són KARWAN (Barcelona) i FUERA DE RUTA (València).

Toni Sala, Eva Baltasar, Vicenç Pagès Jordà, Llucia Ramis, Joan-Daniel Bezsonoff, Antonia Canyelles, Enric Casasses participaran a Liberis Liber que comptarà també amb una taula dedicada a Vladímir Nabókov.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here