Les biblioteques públiques de Catalunya presenten un servei de préstec de llibres digitals

El servei és gratuït i es pot accedir a més de 1.900 títols de temàtica variada.

ebiblio

Gràcies a eBiblio els usuaris que tinguin carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya poden accedir a un catàleg de gairebé dos mil títols de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, amb fons en català i castellà, i per a públic adult, així com infantil i juvenil.
Accedir als continguts serà possible a través d’ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents i un cop un usuari demani un llibre digital en préstec, disposarà de 21 dies per llegir-lo.

Hi ha diferents opcions de lectura:

  • Reproducció en temps real (streaming), a través de qualsevol navegador del teu ordinador personal o del navegador d’altres dispositius (tauleta, telèfon intel·ligent). Cal iniciar la sessió i, des de la pestanya “Els meus llibres” de l’espai “El meu compte”, clicar sobre el botó “Llegir” que apareix al costat de cada llibre.

A través de l’aplicació eBiblio Catalunya disponible per a IOS i Android, cada usuari es podrà baixar l’aplicació en cinc dispositius mòbils diferents.  Un cop sincronitzats els documents en préstec, es podran llegir sense necessitat de connexió a internet.

  • Mitjançant la descàrrega, per a ordinadors personals i lectors de llibres electrònics (e-readers) compatibles amb DRM d’Adobe. Per poder-los llegir es requereix instal·lar l’aplicació gratuïta Adobe Digital Editions i disposar d’un compte Adobe ID. Podràs descarregar-te els llibres, transferir-los o accedir-hi en sis dispositius diferents utilitzant el mateix compte d’Adobe ID.

Es tracta d’un servei promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

http://catalunya.ebiblio.es/