Edicions 62 publicarà el 13 de novembre  ”Un incident sense importància’’

Una carta a la mare, morta en plena joventut, enceta el volum de relats en què Rosa M. Sardà dona a conèixer per primera vegada els seus textos més íntims segons informa l’editorial Edicions 62.

Asseguren des de l’editorial que ‘amb un estil directe i viu, des de la nostàlgia i la ironia, Rosa M. Sardà recrea un món perdut, el de les vivències i les persones que enyorem un cop la vida està complida’’.

Els protagonistes dels relats són la Maria i en Pep, uns avis ben originals que formen part d’una estirp de còmics dels d’abans de la guerra com a primers actors d’una companyia itinerant, tot i que si cal també pinten els decorats. Quan no viatgen s’estan en una caseta humil prop d’una fàbrica de ciment, al número 8 d’una popular galeria de veïns, plena de xafarderies, transparent i solidària.

La neta, que els visita als estius, troba en els avis i en aquest pintoresc veïnat l’escalfor que l’haurà d’acompanyar quan creixi, l’escalfor d’un món ple de vivesa i d’espontaneïtat, on la misèria de la dura postguerra no entela l’alegria i el riure. Un món segons assenyala l’editorial  ‘’on el simple fet de viure ja és tota una victòria’’.

Rosa Maria Sarà debutarà com autora el 13 de novembre amb ”Un incident sense importància’’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here