Malgrat la reducció de dies i les mesures de seguretat i higiene La Setmana tanca amb 25.000 visitants i una facturació de 325.000 € en només 5 dies.

El canvi d’ubicació al Moll de la Fusta i la reducció del nombre de dies no ha deslluït en absolut la celebració de la 38a edició de La Setmana del Llibre en Català.

L’organització assegura que enguany s’han  superat les previsions de facturació més optimistes i el sector editorial del llibre i revistes en català es mostra cohesionat i encara el darrer trimestre amb força per aconseguir reconduir un any de crisi.

El president de  La Setmana Joan Carles Girbés i la presidenta d’EDITORS.CAT, Montse Ayats, han pogut demostrar que la cultura és segura i que els esdeveniments culturals poden continuar amb nous formats adaptats.

La Setmana 2020 tanca amb la visita de més 25.000 visitants en un ambient festiu marcat per les noves mesures de seguretat, l’ús de la mascareta i la higiene permanent dels espais i tot el recinte. El control d’aforament reduït a 935 persones en un espai perimetrat de 4.500 m2, ha generat  fins i tot algunes cues  per entrar al recinte.

Es preveu assolir una facturació  de 325.000 € en només 5 dies.  A més d ela venda de llibre, La Setmana també ha ofert  prop de 180 activitats entre presentacions, converses, taules rodones, entregues de premis, itineraris literaris per Barcelona o activitats infantils, repartides en dos escenaris.

Al voltant de 200  200 autors que han signat els seus llibres.

 

L’ILLA DELS LLIBRES A LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Un any més L’Illa dels Llibres ha participat en La Setmana lliurant el seu premi. Enguany l’escriptora Mar Bosch ha rebut el 10è Premi L’Illa dels Llibres per la novel·la ‘La dona efervescent’

El Premi L’Illa dels Llibres, és un guardó que es dóna a obra publicada i que són precisament els lectors de la web de L’Illa dels Llibres qui amb els seus vots premien la novel·la guanyadora amb la idea d’escollir el llibre l’any.

L’Illa dels Llibres ha seleccionat 15 títols publicats entre el mes d’agost de 2019 i juliol de 2020 i que han estat escrites o traduïdes al català.

Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut gairebé 5.000 vots, la novel·la guanyadora.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here