Deu anys després de la publicació de la trilogia, Suzanne Collins torna a Panem

L’editorial RBA ha fet oficial que al maig publicarà la nova novel·la de Suzanne Collins. L’autora d’Els jocs de la fam torna amb una preqüela amb el títol ‘The Ballad of Songbirds and Snake’.

Poca cosa se sap del nou llançament editorial i  RBA desvetllarà pròximament el títol i la coberta de l’edició en castellà.

‘The Ballad of Songbirds and Snake estarà protagonitzada per Coriolanus Snow i ambientada 64 anys abans del que va succeir a la trilogia original.

L’autora ha destacat  que “amb aquest llibre volia explorar sobre la naturalesa humana –qui som i el que percebem- i el seu impacte en la nostra capacitat de supervivència. El període de reconstrucció deu anys després de la guerra, conegut com els Dies Foscos -mentre el país de Panem es recupera- és un terreny fèrtil perquè els personatges s’enfrontin a aquestes preguntes i defineixin així les seves opinions sobre la humanitat”.

Suzanne Collins es va fer molt popular després de la publicació de la primera novel·la i de la trilogia ha venut més de 100 milions de llibres en 54 idiomes.

Jennifer Lawrence va protagonitzar la versió cinematogràfica de la trilogia i tot indica que Lionsgate podria tancar un acord per portar al cinema, la nova novel·la de Suzanne Collins.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here