Columna i Planeta publicaran el 17 de novembre una recopilació d’onze relats, alguns inèdits, de l’autor de ‘L’ombra del vent’

L’escriptor Barceloní Carlos Ruiz Zafón, mort al juny, concebia aquesta obra com un reconeixement als seus lectors, que el van seguir al llarg de la publicació de la saga de L’Ombra del Vent. Es tracta d’una recopilació d’onze relats, alguns d’ells inèdits.

Segons avancen les  editorials Planeta i Columna als relats s’hi poden llegir històries com la d’un noi que decideix fer-se escriptor quan descobreix que les seves invencions li regalen una estona més d’atenció de la nena rica que li té el cor robat.  També el relat d’un arquitecte que  fuig de Constantinoble amb els plànols d’una biblioteca inexpugnable o l’estrany cavaller que tempta Cervantes perquè escrigui un llibre com mai no ha existit.  En els relats de l’autor de L’ombra del vent hi apareix també un Gaudí, que navegant cap a una misteriosa cita a Nova York, es complau amb la llum i el vapor, la matèria de la qual haurien d’estar fetes les ciutats.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here