El conegut periodista i presentador del programa radiofònic El món a RAC1, ha escrit  una segona novel·la negra a quatre mans amb el dramaturg Marc Artigau.

Van debutar  l’any 2017 amb ‘Un home cau’ (Rosa dels Vents), la primera novel·la amb al detectiu Albert Martínez com a protagonista.

Llavors,  ja van anunciar que segurament escriurien més històries, fet que s’ha confirmat amb la notícia de la publicació al setembre de la novel·la ‘Els coloms de la Boqueria’.

L’aparició en una parada de la Boqueria del cos sense vida de la Paula Cellar, una coneguda actriu que aquells dies, casualment, estava fent funció al Teatre Romea,  és el tret de sortida del nou cas del detectiu Albert Martínez, la segona novel·la de Jordi Basté i Marc Artigau.

El cas de l’assassinat de la coneguda actriu farà que l’Albert Martínez, hagi de tornar abans de temps de les seves  vacances a Nova York.

La Boqueria, el teatre Romea i altres indrets de la ciutat de Barcelona són els escenaris de ‘Els coloms de la Boqueria’ amb el segon cas del detectiu Albert Martínez.

Rosa dels vents publicarà la novel·la el 13 de setembre