L’autor de ‘La veritat sobre el cas Harry Quebert’ publicarà ‘El enigma de la habitación 622’ (Alfaguara)

Haurem d’esperar fins al 3 de juny per llegir una nova novel·la de Joël Dicker. Ho fa dos anys després de ‘La desaparició de Stephanie Mailer‘.

Joël Dicker aposta ara per una investigació policial amb un triangle amorós i jocs de poder, traïcions i enveges ambientada a Suïssa per intentar respondre a la pregunta del que va succeir a l’habitació 622 del Palace de Verbier un hotel de luxe als Alps suïssos. A partir d’aquesta pregunta, segons ha avançat l’editorial AlfaguaraDicker construeix un thriller on el mateix autor s’introdueix en la història com un dels protagonistes.

La recerca policial no arribarà mai a terme i el pas del temps farà que molts oblidin el que va succeir en aquella habitació fins que anys més tard, a principis de l’estiu, l’escriptor 
Joël Dicker arriba a aquest mateix hotel per a passar les seves vacances i recuperar-se d’una ruptura sentimental. No s’imagina que acabarà investigant aquell vell crim i ho farà acompanyat de la Scarlettun hoste i aspirant a novel·lista de l’habitació del costat que l’acompanyarà en la investigació mentre intenta aprendre també les claus per a escriure un bon llibre.

Dicker assegura que ‘ és una novel·la molt especial per a mi: sens dubte la més personal, i tal vegada la més ambiciosa. És una novel·la policíaca, però també un homenatge al meu editor, Bernard de Fallois.’
L’escriptor suís ha ambientat les anteriors  novel·les als Estats Units i per primera vegada la història transcorre a Suïssa, més concretament a Ginebra, on viu. L’autor assenyala que ‘No és fàcil traslladar a la ficció el lloc de la teva realitat quotidiana. Tots aquests elements fan que aquesta novel·la tingui per a mi una ressonància particular i que esperi la seva publicació amb molts nervis, com si es tractés del meu primer llibre’.

 

 

L’editorial La Campana publicarà en català la nova novel·la de Joël Dicker.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here